12 juni 2021

Verregaande ketenregie en innovatie zetten Schotpoort nóg beter op de kaart

Zonder steun vanuit de overheid wist Schotpoort Logistics – dit jaar op plek 54 in de Top 100 Logistiek Dienstverleners – het afgelopen ‘coronajaar’ heelhuids door te komen. Op zich al een mooie prestatie, dat zal niet iedere logistiek dienstverlener kunnen zeggen. Maar er zit wel een verhaal achter. Een verhaal dat teruggrijpt op de vorige crisis, de kredietcrisis van 2008.

29 juni 2020

Rit uitgelicht: just-in-time levering op 2 adressen in Noorwegen

Vorige week hebben wij voor één van onze klanten in de project logistiek wederom een mooie rit mogen uitvoeren. Achtereenvolgens hebben we in een kort tijdsbestek just-in-time aangeleverd bij winkelcentra in Sarpsborg en Trondheim.

20 mei 2020

Logistiek op projectbasis: Just in time aanlevering op 60+ adressen in Frankrijk!

Wist u dat Schotpoort ook regelmatig logistieke opdrachten op projectbasis verzorgd? Voor een internationale producent van sportartikelen verzorgen wij deze week de just-in-time levering van meer dan 60 zendingen verspreid door heel Frankrijk en Zwitserland.

23 april 2019

Update maart & april: De laatste loodjes en de overdracht van ons nieuwe hoogbouwmagazijn

De elektriciteit is aangelegd, de vloeren zijn gestort, de inductielijnen zijn gereed en de stellingen zijn grotendeels opgebouwd. Ook in Maart en April is er hard doorgewerkt aan ons nieuwe warehouse! Zelfs zo hard dat vorige week donderdag de overdracht plaats heeft kunnen vinden.

5 april 2019

Schotpoort Logistics: Meedenken in de keten – de bemanning van een coiling machine

Bij Schotpoort Logistics vinden wij het belangrijk om gezamenlijk met onze klant altijd tot de best mogelijke oplossing te komen, ook als dit betekent dat we werkzaamheden moeten uitvoeren die je niet direct van een logistiek dienstverlener verwacht. Een goed voorbeeld hiervan is de bemanning van de coiling machine voor één van onze klanten in de papier- en karton industrie.

1 maart 2019

Tijd voor een update: Bouw nieuwe Schotpoort Logistics hoogbouwmagazijn verloopt voorspoedig

Een maand hard werken heeft er toe geleid dat op de plek waar tot voor kort een aantal gedateerde hallen stonden, inmiddels de stalen contouren van ons nieuwe semi-automatische hoogbouw magazijn aan de horizon verrijzen.

12 april 2018

Continu investeren in kennis en de klant: best practice sharing & expert groups

Om onze klanten te verzekeren van het serviceniveau wat ze van ons als logistiek dienstverlener mogen verwachten, is het van groot belang om continu te investeren in het delen en ontwikkelen van kennis.

automatisering

1 juli 2017

Automatisering

Doordat wij alle logistiek-vitale software zelf ontwikkelen, heeft u als klant continu optimale kosteninzichtelijkheid zónder latere verrassingen.

duurzaam

7 juni 2017

Op naar 25% reductie van CO2-uitstoot: wij gaan voor de LEAN en Green Star

Dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben blijkt ook uit de planning om binnen vijf jaar de CO2-uitstoot met liefst 25% te reduceren...

Biogas (LNG)

6 juni 2017

Daarom kiezen wij voor LNG

SCHOTPOORT LEGT DE LAT HOOG: VANAF 2018 OMSCHAKELEN NAAR BIOGAS

Juist als transportonderneming is Schotpoort Logistics zich zeer bewust van de extra zware zorgplicht voor het milieu dat we delen. Daarom…