15 november 2022

Schotpoort Logistics start zero emissie transport pilot tussen de fabrieken van DS Smith Packaging, Folding Boxboard, de Jong Paper de Hoop en de Schotpoort Logistics warehouses in Eerbeek.

Op dinsdag 15 november is Schotpoort Logistics gestart met een zero emissie transport pilot binnen Eerbeek.

Gedurende de pilot periode van een week, beoogt Schotpoort Logistics inzichtelijk te maken, wat het kilowattage verbruik van een elektrische vrachtwagen is tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden die zij voor de verschillende fabrieken in Eerbeek uitvoert.

Hans Moonen & Vincent Peters over digitalisering binnen Schotpoort

21 juni 2022

Schotpoort Logistics van traditionele wegtransporteur naar ‘’Logistiek architect’’.

In een eerder nieuwsbericht werd bekend gemaakt dat Schotpoort Logistics van plek 55 in de top 100 logistieke dienstverleners gestegen is naar plek 53 dit voornamelijk door onze sterke innovatiekracht en gebruik van digitale platforms. Hoe Schotpoort dit voor elkaar kreeg wordt uitgelicht in de serie Koplopers van Logistiek.nl.

Verkeersbord vrachtwagen verboden te rijden

16 juni 2022

Rijverboden overzicht 2022

Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en feestdagen hebben wij kort de algehele regelgeving m.b.t. vrachtverkeer en rijverboden in Frankrijk, Luxemburg, België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland, voor u uiteengezet.

10 juni 2022

Innovatie en het effectief gebruik van technologie laat Schotpoort Logistics uitblinken

8 Juni was het weer zo ver, de top 100 logistieke dienstverleners van Nederland werd bekendgemaakt. Waar we afgelopen jaar plek nummer 55 mochten bekleden mogen we dit jaar trots aankondigen dat wij 2 plekken gestegen zijn om nu plek 53 in de ranglijst bezet te houden.

11 februari 2022

De Jong Paper de Hoop en Schotpoort Logistics verlengen contract voor on-site logistieke dienstverlening met 5 jaar.

Eerbeek, 11 februari 2022 – Onlangs tekenden papierfabriek De Jong Paper de Hoop en logistiek dienstverlener Schotpoort Logistics een contract voor de on site logistieke dienstverlening voor de komende 5 jaar. Hiermee bezegelen beide partijen de verlenging van hun reeds langdurige strategisch partnerschap.

3 september 2021

White glove logistieke dienstverlening: Project Parijs.

Via Nederland Distributieland kwamen wij begin dit jaar in contact met een vooraanstaande partij in de interieurprojecten uit het Verenigd Koninkrijk. Deze partij was naar aanleiding van de Brexit op zoek naar een logistieke partner op het Europese vaste land voor white glove logistieke dienstverlening.

19 februari 2021

Schotpoort Logistics beloond met zilveren EcoVadis rating voor duurzaamheid

De zilveren EcoVadis rating betekent dat Schotpoort Logistics zich mag rekenen tot de 25% best presterende bedrijven als het aankomt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daar zijn wij best trots op!

5 februari 2021

Schotpoort zoekt samenwerking met (Mega) charters / eigen rijders

Wij groeien gestaag verder en zoeken samenwerking met charters / eigen rijders, bij voorkeur MEGA-Trekkers, die “Part of our success “ willen zijn in onze dagelijkse dienstverlening aan opdrachtgevers…

Trailers Schotpoort Bata Industrials

1 februari 2021

2 trailers in Bata Industrials huisstijl de weg op

In lijn met de re-branding en nieuwe marketingcampagne van Bata Industrials zijn er afgelopen week 2 trailers in Bata Industrials huisstijl de weg op gegaan.

6 november 2020

Schotpoort Logistics zet zwaar in op datagedreven werken

Bij Schotpoort Logistics zijn wij er van overtuigd dat naast logistieke expertise en marktkennis, een goede ontsluiting en adequate analyse van data, richting de toekomst van essentieel belang zijn om binnen de gehele logistieke keten voordelen te kunnen blijven realiseren.