11 februari 2022

De Jong Paper de Hoop en Schotpoort Logistics verlengen contract voor on-site logistieke dienstverlening met 5 jaar.

Eerbeek, 11 februari 2022 – Onlangs tekenden papierfabriek De Jong Paper de Hoop en logistiek dienstverlener Schotpoort Logistics een contract voor de on site logistieke dienstverlening voor de komende 5 jaar. Hiermee bezegelen beide partijen de verlenging van hun reeds langdurige strategisch partnerschap.

3 september 2021

White glove logistieke dienstverlening: Project Parijs.

Via Nederland Distributieland kwamen wij begin dit jaar in contact met een vooraanstaande partij in de interieurprojecten uit het Verenigd Koninkrijk. Deze partij was naar aanleiding van de Brexit op zoek naar een logistieke partner op het Europese vaste land voor white glove logistieke dienstverlening.

19 februari 2021

Schotpoort Logistics beloond met zilveren EcoVadis rating voor duurzaamheid

De zilveren EcoVadis rating betekent dat Schotpoort Logistics zich mag rekenen tot de 25% best presterende bedrijven als het aankomt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daar zijn wij best trots op!

5 februari 2021

Schotpoort zoekt samenwerking met (Mega) charters / eigen rijders

Wij groeien gestaag verder en zoeken samenwerking met charters / eigen rijders, bij voorkeur MEGA-Trekkers, die “Part of our success “ willen zijn in onze dagelijkse dienstverlening aan opdrachtgevers…

Trailers Schotpoort Bata Industrials

1 februari 2021

2 trailers in Bata Industrials huisstijl de weg op

In lijn met de re-branding en nieuwe marketingcampagne van Bata Industrials zijn er afgelopen week 2 trailers in Bata Industrials huisstijl de weg op gegaan.

6 november 2020

Schotpoort Logistics zet zwaar in op datagedreven werken

Bij Schotpoort Logistics zijn wij er van overtuigd dat naast logistieke expertise en marktkennis, een goede ontsluiting en adequate analyse van data, richting de toekomst van essentieel belang zijn om binnen de gehele logistieke keten voordelen te kunnen blijven realiseren.

5 juni 2020

Schotpoort Logistics stijgt van plek 90 naar plek 56 op lijst Top 100 logistiek dienstverleners!

Vandaag is de Top 100 logistiek dienstverleners van 2020 bekend gemaakt. Waar we afgelopen jaar voor het eerst de lijst binnen kwamen op de 90e plek,  mogen we dit jaar trots zijn op een mooie 56e plaats. De grootste reden van de stijging is onze innovatiekracht. De factoren die naast innovatiekracht van invloed zijn op de score zijn het aantal personeelsleden, de omzet, het aantal vierkante meters warehousing en maatschappelijk verantwoord ondernemen/duurzaamheid.

29 mei 2020

Bata Industrials & Schotpoort Logistics verlengen samenwerking na 5 succesvolle jaren

Wij zijn verheugd om te mogen melden dat wij recent de verlenging van onze samenwerking met Bata Industrials hebben kunnen beklinken. Gedurende de jarenlange prettige samenwerking hebben we gezamenlijk de productieprocessen en het logistieke proces naadloos op elkaar aan weten te sluiten.

23 april 2020

Schotpoort Logistics tilt interne communicatie naar een hoger niveau met COMTO

Ook in tijden waarin we met routing-, transport management & warehouse management systemen, processen zo veel als mogelijk hebben geautomatiseerd, blijft heldere en efficiënte communicatie de smeerolie van ons bedrijf.  Daarom hebben wij recent de online communicatie app van COMTO in gebruik genomen om zo onze interne communicatie zo goed als mogelijk te stroomlijnen.

16 maart 2020

Update coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) is helaas enkele weken geleden ook in Nederland geconstateerd en blijft zich voorlopig uitbreiden. Bij Schotpoort Logistics hebben wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten, partners en toeleveranciers hoog in het vaandel staan. Wij hebben dan ook de nodige maatregelen genomen om de impact van het coronavirus op onze organisatie evenals onze klanten zoveel als mogelijk te beperken.

Via deze weg willen wij u graag informeren over deze maatregelen, evenals de gevolgen die het virus mogelijk heeft voor de diensten die wij aan u leveren.