23 april 2020

Schotpoort Logistics tilt interne communicatie naar een hoger niveau met COMTO

Ook in tijden waarin we met routing-, transport management & warehouse management systemen, processen zo veel als mogelijk hebben geautomatiseerd, blijft heldere en efficiënte communicatie de smeerolie van ons bedrijf.  Daarom hebben wij recent de online communicatie app van COMTO in gebruik genomen om zo onze interne communicatie zo goed als mogelijk te stroomlijnen.

16 maart 2020

Update coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) is helaas enkele weken geleden ook in Nederland geconstateerd en blijft zich voorlopig uitbreiden. Bij Schotpoort Logistics hebben wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten, partners en toeleveranciers hoog in het vaandel staan. Wij hebben dan ook de nodige maatregelen genomen om de impact van het coronavirus op onze organisatie evenals onze klanten zoveel als mogelijk te beperken.

Via deze weg willen wij u graag informeren over deze maatregelen, evenals de gevolgen die het virus mogelijk heeft voor de diensten die wij aan u leveren.

3 januari 2020

Rijverboden overzicht 2020

Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en feestdagen, hebben wij de feestdagen van 2020 en de daarbij behorende rijverboden voor u op een rijtje gezet.

16 mei 2019

Op naar Transport Logistic München 2019

Van 4 tot en met 7 juni 2019 zal Schotpoort Logistics met een delegatie mensen aanwezig zijn op Transport Logistic in München. We zullen daar gezamenlijk met circa twintig andere bedrijven laten zien wat logistiek Nederland de wereld te bieden heeft. 

5 februari 2019

Schotpoort Logistics bouwt nieuw semi-automatisch hoogbouwmagazijn in Eerbeek

Na een goed doordachte concept- & tekenfase ging eind januari de eerste schop de grond in voor de bouw van een 4200m2 groot semi-automatisch hoogbouwmagazijn aan de Coldenhovenseweg.

22 januari 2019

Twee nieuwe trailers: de stempel op de samenwerking tussen Esdec & Schotpoort

Recent hebben wij twee gloednieuwe Krone-trailers - waaronder 1 met meeneemheftruck -  gepresenteerd bij het hoofdkantoor van onze klant Esdec in Deventer. De nieuwe trailers, beide volledig uitgevoerd in de huisstijl van Esdec, zullen vanaf heden door heel Europa rondrijden en zijn letterlijk de stempel op de samenwerking tussen Esdec & Schotpoort Logistics.

 

1 januari 2019

Rijverboden overzicht 2019

Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en feestdagen, hebben wij de feestdagen van 2019 en de daarbij behorende rijverboden voor u op een rijtje gezet.

2 juli 2018

Op zoek naar Logistiek talent!

Per direct zijn wij op zoek naar fulltime Internationaal Chauffeurs CE, Chauffeur/Pendelaars en meerdere Allround Logistiek Medewerkers voor in de 3, 4 of 5 ploegendienst. Ook  bieden wij leer-werkplekken voor enthousiaste jonge medewerkers die graag Allround Logistiek medewerker willen worden!

28 juni 2018

Uitbreiding & verhoging Duitse Tol

Op korte termijn zal het tolwegennet in Duitsland uitgebreid worden naar alle Duitse Bundesstrassen, en vanaf 1 Januari 2019 geldt er een forse verhogingen in de toltarieven voor vrachtverkeer in geheel Duitsland.

 

1 juni 2018

Rijverboden overzicht Juni & Juli

Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en feestdagen, hebben wij deze voor u op een rijtje gezet.