André Daas
André Daas

Bata Industrials & Schotpoort Logistics

André Daas is ruim 22 jaar werkzaam bij het bedrijf dat staat voor veiligheidsschoenen en sokken. Van die 22 jaar is hij inmiddels 18 jaar Supply Chain Manager. Gedurende die tijd heeft hij ook samengewerkt met collega-bedrijven van Schotpoort.

‘Toen we de overstap wilden maken naar een nieuwe logistiek dienstverlener, hebben we een aantal partijen gesproken. Daarbij raakte Schotpoort wat mij betreft meteen de roos. Ze kwamen slechts met z’n tweeën, de directeur/beslisser samen met een échte inhoudelijke vakman. Geen brede verkoopverhalen, maar lekker direct. Zo hebben ze in ons gebouw een warehouse ingericht. Dat heeft grote voordelen: korte lijnen, hoge efficiency. Het is ons gebouw, maar hun inrichting, het zijn hun heftrucks, scanners en Warehouse Management Systeem (WMS). Maar het belangrijkste: het zijn hún mensen. Het is opvallend hoe flexibel de mensen van Schotpoort zijn, hoe gemotiveerd ook. Ze pakken dingen snel op en gaan prima om met onze klanten.

Zo ontzorgt Schotpoort onze hele keten. Van het transport naar het warehouse, de verwerking, bestickering en plaatsing van de goederen, de opslag, tot en met de uitlevering aan de klanten, de uitslag. Een klein maar erg belangrijk aspect binnen de samenwerking is ook onze vaste contactpersoon bij Schotpoort. ‘En bij vakanties zorgt Schotpoort automatisch voor een vervanger. Maar dan uiteraard wel iemand die zich tevoren goed heeft verdiept in ons.’

André Daas: ‘Bij Schotpoort weten ze waar ze ’t over hebben’..