Ron Verkade
Ron Verkade

DS Smith Packaging & Schotpoort Logistics

Ron Verkade – Supply Chain Manager Benelux – werkt ruim 17 jaar bij DS Smith Packaging. In die tijd heeft hij  een duidelijke visie ontwikkeld over de logistieke stromen in de Benelux.

“Het in goede staat en op tijd aan- of afleveren van goederen is voor ons geen speciale verdienste. Het gaat ons om de meerwaarde die een logistiek partner kan bieden. Schotpoort is voor zowel het papier – als het packaging bedrijf een logistieke dienstverlener die een stapje meer zet. Zij leveren niet alleen het transport van onze goederen, zij verzorgen ook het lossen en administratie van de  rollen papier, het overstapelen van een pallet golfkarton of het leveren van extra laders als dat nodig is.”

“Een goed logistiek partner denkt niet alleen mee, hij brengt het ook in praktijk en voert het uit”, zegt Ron Verkade. “Zelfs in het weekend kunnen we op hen rekenen omdat de medewerkers elkaars  06 nummer delen, zodat wij altijd  iemand van Schotpoort kunnen bereiken. Dat is de service die wij graag krijgen en waar ook onze klanten profijt van hebben..”

Ron Verkade: ‘Niet verzorgen, maar ontzorgen…en dát doen ze’.