16 mei 2019

Van 4 tot en met 7 juni 2019 zal Schotpoort Logistics met een delegatie aanwezig zijn op Transport Logistic in München. We zullen daar gezamenlijk met circa twintig andere logistiek aanverwante organisaties laten zien wat logistiek Nederland de wereld te bieden heeft.

Transport Logistic München vind elke twee jaar plaats en is met zo'n 60.000 bezoekers en circa 2.000 exposanten de grootste beurs van Europa op logistiek gebied. In de afgelopen jaren hebben wij deze beurs meermaals als bezoeker bezocht, en dit jaar hebben we besloten om actief als (deel) exposant deel te gaan nemen. Gedurende de gehele beurs zal Schotpoort Logistics aanwezig zijn om te netwerken, bij te praten met onze klanten en partners, de nieuwste innovaties op logistiek gebied te bekijken, en potentiële samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om eens te sparren over de huidige ontwikkelingen op het gebied van logistiek, of bent u benieuwd naar wat wij als full service logistiek dienstverlener voor u kunnen doen? U kunt ons vinden op de Holland Logistics Stand in hal B2, stand nummer 305. Wij zouden het leuk vinden om daar onder het genot van een drankje met u verder te praten over de logistieke onderwerpen en vraagstukken die u bezig houden!