The electric truck that is the first step towards zero-emission transport within Eerbeek.

Op weg naar emissievrij pendelverkeer: Schotpoort schaft elektrische truck aan.

6 januari 2023

Na onze pilot Zero Emissie Transport van november 2022 zijn onze plannen voor het verduurzamen van het pendelverkeer in Eerbeek in een stroomversnelling gekomen, want sinds 23 december 2022 mogen wij onszelf de trotse eigenaar noemen van onze eerste elektrische vrachtwagen. De FRAMO eTruck heeft een actieradius van circa 140 kilometer, en zal te zien zijn in en rondom Eerbeek waar hij zal worden ingezet voor het transport van gereed product tussen de fabrieken en de opslaglocatie van Schotpoort Logistics.

Emissievrije stadskern

Met de aanschaf en ingebruikname van onze eerste elektrische pendeltruck zetten we een goede eerste stap om het pendelverkeer in Eerbeek volledig emissievrij en geluidsarm te maken, één van de doelstellingen waaraan wij ons gecommitteerd hebben onder de vlag van Eerbeek Loenen 2030 (www.eerbeekloenen2030.nl).

Vanaf volgende week zal onze nieuwe aanwinst operationeel zijn en natuurlijk zullen we onze ervaringen en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onze duurzame vloot in de nabije toekomst ook met u blijven delen.

De elektrische pendeltruck, de eerste stap naar een emissievrije kern van Eerbeek.
Delen via social media