Werken bij pagina banner

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Als logistiek dienstverlener zijn we voortdurend in beweging. Dag in dag uit richten wij ons op het optimaliseren van de logistieke processen van onze klanten. Onze werknemers spelen hier de allerbelangrijkste rol. Om deze taak zo goed mogelijk te vervullen zijn we dan ook constant op zoek naar nieuwe logistieke talenten die willen werken bij Schotpoort.

Naast vaste werknemers, zijn we er ook voor leerlingen en studenten die ervaring willen opdoen in de logistieke sector doormiddel van een (snuffel)stage of leerbaan. De stagemogelijkheden (indien beschikbaar) zijn te vinden bij onze vacatures en op http://www.stagemarkt.nl/.

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de logistieke dienstverlening of wil je werken bij een logistiek dienstverlener in een dynamische functie waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vragen over onze mogelijkheden?

Stel je vraag dan direct aan een van onze werknemers.

Gerard HR manager
Gerard Koerhuis
Human Resources manager
Locatiemanager Paul ondertekend een CMR

Vacatures

Werken bij Schotpoort? Hier vind je al onze openstaande vacatures. Niet gevonden wat je zocht? Stuur dan een open sollicitatie. Wellicht mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega in ons enthousiaste team!

Meer lezen

Transportplanner Mart achter zijn bureau

Leerwerktraject

Als erkend leerbedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste leerlingen die het vak Chauffeur Beroepsgoederenvervoer of Logistiek medewerker willen gaan beoefenen. Wij bieden een interessant leerwerktraject met een uitzicht op een vaste functie.

Meer lezen

Tanja een van onze customer service medewerkers aan de telefoon met een klant.

Medewerkers vertellen

Onze medewerkers maken constant het verschil voor onze organisatie. Bekijk hier de verhalen van medewerkers verschillende facetten van ons bedrijf en de uitdagingen die zij dagelijks tegenkomen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Meer lezen