Portal

Binnen ons klantenportaal ‘’Schotportal’’ vindt u alle noodzakelijke gegevens met betrekking tot uw zendingen, plaatst u zelf uw orders en verkrijgt u toegang tot afleverbevestigingen.

Stuur je bedrijf in de juiste richting met de data van het Schotportal

Bij Schotpoort hechten we veel waarde aan transparantie en open communicatie. Wij vinden dat we alleen op deze wijze continu onze dienstverlening aan u kunnen blijven verbeteren.

Zodoende hebben wij ons klantenportaal zo ingericht dat u naast standaard zaken als het invoeren van orders en het opvragen van vrachtbrieven, in het portaal ook business intelligence informatie kunt terugvinden.

Binnen het portaal wordt onder andere track & trace informatie omtrent uw zendingen gedeeld, zijn afwijkingenoverzichten met betrekking tot uw zendingen terug te vinden, en kunt u gemakkelijk overzichten (in grafiek en tabelvorm) met betrekking tot transportkosten per bestemming genereren.

Door middel van het bespreekbaar maken van opvallende zaken in de data, proberen we onze samenwerking met u, onze klant, continu te optimaliseren.Groen met Schotpoort Logistics

Wij zijn ons bewust van onze omgeving en proberen actief ons steentje bij te dragen aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Binnen het plannen van zendingen proberen wij vanzelfsprekend dan ook zo efficiënt mogelijk te combineren om zo de CO2 uitstoot per laadmeter zo laag mogelijk te houden.

Om u inzichten te geven welke u kunt gebruiken voor uw MVO rapportages bieden we via het Schotportal ook de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van uw zendingen in te zien. Zo heeft u snel een overzicht van de impact die transport heeft op uw carbon footprint.