Over Schotpoort

Schotpoort Logistics – Part of your success.

Al vanaf de eerste vracht in 1934 onderscheiden wij ons door een hechte samenwerking met onze opdrachtgevers. Mede door deze betrokkenheid is Schotpoort Logistics uitgegroeid tot een internationale logistieke dienstverlener in de meest brede zin.

Een Schotpoort wagen met een Pillopak trailer anno 1980
Foto: Schotpoort Logistics als huisvervoerder van Pillopak anno 1980. Een samenwerking die tot heden bestaat.

Oplossingen op maat voor complete logistieke ontzorging

Bij het aanbieden van transport-, warehouse- en supply chain-oplossingen gaan we verder dan gebruikelijk in de branche. Uitgangspunt is namelijk niet óns aanbod, maar úw behoefte. Maatwerk gebaseerd op de bewezen mix van kennis, ervaring en transparantie en dat gekoppeld aan geavanceerde systemen. Mede dankzij de aanwezigheid van voldoende eigen middelen garanderen wij ten allen tijde de logistieke processen van onze klanten. Zo hebt u continu inzicht in en controle over uw logistieke kosten.

Outsourcing van de logistieke operatie

We nemen u met plezier de complete logistieke operatie uit handen. Van het Just In Time aanleveren van grondstoffen en/of halffabricaten, de op- en overslag tot en met het distribueren van de eindproducten in uw afzetnetwerk. Óók inclusief installatie of montage. Waar dan ook, hoeveel dan ook, wanneer dan ook. Want ‘part of your success’, is niet voor niets onze belofte!

Bekijk ook onze bedrijfsvideo