Trailer Schotpoort

Transport

Transport niet van A naar B, maar van A tot Z

Een transportuitdaging gaan wij nooit uit de weg. Het organiseren, managen en verzorgen van transport voor uw handelsonderneming of maakbedrijf is onze core business. Ongeacht de eindbestemming van uw goederen, zorgen wij ervoor dat deze tijdig en in goede orde op het juiste adres worden afgeleverd. Wij beschikken over ruim 325 trailers in standaard en mega uitvoering en hebben dagelijks meer dan 200 trekkende eenheden onderweg. Ook hebben wij toegang tot een uitgebreid partnernetwerk, zo kunnen we u altijd de beste transportoplossing aanbieden. 

Wij verzorgen uw transport zoals u dat van een full service logistiek partner mag verwachten. U kunt u zich dus gerust focussen op uw core business.

Transport

>20.000.000
kilometers op jaarbasis
Foto vrachtwagen bij de landerijen tijdens transport.

Volledige ontzorging, ongeacht loslocatie of zendinggrootte

Wij bieden transportoplossingen voor zowel deelzendingen als full truck loads en naast het verzorgen van standaard leveringen, zijn Just in Time leveringen voor ons ook geen enkel probleem. Uw vaste aanspreekpartner op onze customer service afdeling kan u altijd voorzien van de laatste informatie met betrekking tot uw zending en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw levering.

Indien wij met ons eigen wagenpark niet de best passende oplossing kunnen bieden, maken wij gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk. Dit netwerk bestaat uit nauwkeurig geselecteerde partners met ieder een eigen specialisme. Zo kunnen wij u altijd de best passende transportoplossing bieden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook duurzaamheid verliezen wij natuurlijk niet uit het oog. Al onze eigen vrachtwagens voldoen aan de EURO 6 norm en zijn daarmee voorzien van de schoonste en zuinigste dieselmotoren momenteel op de markt.

Project georiƫnteerde werkzaamheden

Heeft u een zending die met spoed geleverd moet worden, of zit er een groot logistiek project aan te komen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in beurzen- en evenementenlogistiek evenals in projecten omtrent de opbouw en inrichting van nieuwe winkels of de aanleg van bijvoorbeeld zonneparken. We begrijpen dan ook goed hoe belangrijk het is dat goederen voor dergelijke projecten Just In Time worden aangeleverd om hoge kosten en vertragingen te voorkomen. In goed overleg tussen u en onze special support afdeling bepalen we hoe we een project het beste in kunnen richten om dit zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.

Twee trailers voor The national gallery in Londen

Cases

Just in time leveringen

Schotpoort Logistics blijft in hart en nieren een transportbedrijf, het verzorgen van transport in de breedste zin is dan ook wat we dag in dag uit voor onze klanten doen.

Meer informatie

Schotpoort Logistics: Part of your success.

De weg naar succes vereist focus op uw core business, dat begrijpen we bij Schotpoort Logistics maar al te goed. Als duurzaam en solide familiebedrijf koppelen wij daarom al meer dan 85 jaar logistiek aan persoonlijke service.

Wij zijn een full service logistiek dienstverlener en bieden totaaloplossingen op het gebied van transport, warehousing, on-site logistics en supply chain management. Met onze logistieke kennis en ervaring, moderne systemen, een uitgebreid partner netwerk en een solide basis van eigen middelen, kunnen wij onze klanten altijd de beste oplossing bieden.

Wij zorgen voor een naadloze aansluiting tussen de logistiek en uw overige
bedrijfsprocessen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over fluctuerende volumes, logistieke planning, of capaciteit. U kunt zich dus gerust focussen op uw core business.

Meer weten over onze transportoplossingen?

Stel je vraag dan direct aan een van onze werknemers

Vincent Peters
Sales Manager