Hoogbouwmagazijn

Warehousing

Warehousing afgestemd op uw vraag

Voor al uw warehousing wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u ongeacht uw vraag altijd een optimale en kostenefficiënte oplossing aan.

Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van gepalletiseerde goederen, rollen papier en lengtegoederen, hiervoor beschikken wij over meerdere opslagmogelijkheden, zoals stellingopslag, grondopslag en schap- en baklocaties voor fijnmazige orderpicking. Met in totaal meer dan 70.000 vierkante meter opslagruimte verdeeld over vijf strategische locaties kunnen wij de opslag van deze grote diversiteit aan producten altijd op de juiste wijze verzorgen.

Warehousing

20.000 ton
rollen papier / bundels aluminium op voorraad
Beeld vanaf een man-up machine die gebruikt wordt in onze warehousing

Dedicated & multi-client warehousing

Op zoek naar de warehouse oplossing die bij uw organisatie past? Graag denken wij met u mee! Wij bieden oplossingen op het gebied van multi-client warehousing en dedicated warehousing. Met multi-client warehousing betaalt u alleen voor de ruimte en diensten die u daadwerkelijk nodig heeft, zo houdt u uw kosten op het gebied van warehousing variabel en inzichtelijk.

Indien een multi-client oplossing niet in uw behoefte voorziet, bespreken wij ook graag samen met u de mogelijkheden voor dedicated warehousing. Dit kan in-house of on-site bij u zijn, of op een voor u ingerichte Schotpoort locatie. Samen met onze logistics engineers denken we de optimale warehouse oplossing uit. Zo realiseren we een efficiënte en naadloze aansluiting tussen de warehousing en uw overige bedrijfsprocessen.

Voorraadbeheer & VAL services

Wij behandelen uw goederen zoals wij die van onszelf zouden behandelen: met uiterste zorg en attentie. Dankzij onze moderne systemen en apparatuur kunnen wij u op elk moment inzicht geven in de locaties en voorraden van de goederen die u bij ons in opslag heeft. Ook dragen wij zorg voor THT monitoring, en wanneer uw goederen ons warehouse verlaten, weten wij precies welk artikel naar welke klant is gegaan op welk moment. Vanzelfsprekend delen wij deze informatie graag met u wanneer nodig!

Als logistiek dienstverlener verzorgen wij eveneens verschillende value added services, denk hierbij aan montage en installatie werkzaamheden, (her)verpakken, labelen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Een voorraadbeheerder communiceert met de klant
De 5 strategische locaties van Schotpoort

Strategische locaties

Onze warehouses zijn gelegen op vijf geografisch strategische locaties. Vanaf elk van onze locaties hebben we goede verbindingen met grote logistieke hubs en verscheidene inland terminals.

Wegens het feit dat al onze warehouses buiten het (rand)stedelijk gebied gelegen zijn, maar wel altijd in de buurt liggen van belangrijke snelwegen, kunnen wij erg competitieve tarieven bieden voor warehousing zonder dat dit een risico vormt voor looptijden en leverperformance.

Cases

Lengtegoederen

Schotpoort Logistics is zeer ervaren in het behandelen van diverse soorten goederen. Eén daarvan is de opslag, de handling en het transport van lengtegoederen.

Meer informatie

On-site logistiek

Toen een van onze klanten in de papierindustrie van plan was een groot deel van hun on-site logistieke activiteiten uit te besteden, zagen wij een kans om in te springen.

Meer informatie

Warehouse design & in house logistics

Wij faciliteren warehousing en transport voor een van de grootste veiligheidsschoenproducenten van Europa. Met de focus op het naadloos integreren van onze diensten met hun logistieke processen.

Meer informatie

Schotpoort Logistics: Part of your Success.

De weg naar succes vereist focus op uw core business, dat begrijpen we bij Schotpoort Logistics maar al te goed. Als duurzaam en solide familiebedrijf koppelen wij daarom al meer dan 85 jaar logistiek aan persoonlijke service.

Wij zijn een full service logistiek dienstverlener en bieden totaaloplossingen op het gebied van transport, warehousing, on-site logistics en supply chain management. Met onze logistieke kennis en ervaring, moderne systemen, een uitgebreid partner netwerk en een solide basis van eigen middelen, kunnen wij onze klanten altijd de beste oplossing bieden.

Wij zorgen voor een naadloze aansluiting tussen de logistiek en uw overige
bedrijfsprocessen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over fluctuerende volumes, logistieke planning, of capaciteit. U kunt zich dus gerust focussen op uw core business.

Meer weten over onze opslagmogelijkheden?

Stel je vraag dan direct aan een van onze werknemers

Vincent Kleiboer
Vincent Kleiboer
Account Manager