Leerwerktraject banner

Leerwerktraject

Hoe gaat jouw dag er uit zien?

Bij het leerwerktraject van Schotpoort Logistics ben je 4 dagen in de week actief als logistiek medewerker in een van onze warehouses, daarnaast ben je de 5de dag op school om de nodige theorie te leren die je tijdens het traject aan praktische ervaring kan koppelen.

In een van onze warehouses in Eerbeek zal je ervaring op gaan doen met onze logistieke processen. Je houdt je onder andere bezig met het verzamelen en verzendklaar maken van zendingen, daarnaast assisteer in het laden en lossen van onze vrachtwagens. Zo beschik jij zodra jij je opleiding hebt afgerond, al over de nodige logistieke praktijkervaring en kun je direct bij ons aan de slag als allround logistiek medewerker!

Als je een leerwerktraject volgt waarbij je in opleiding bent tot Chauffeur, zal je gedurende het leerwerktraject ook de gelegenheid krijgen om samen met een mentorchauffeur op pad te gaan. Samen met je mentorchauffeur zal je een aantal standaard ritten/routes rijden en gedurende deze ritten aanvullende praktijk informatie opdoen. Na je opleiding en het behalen van een C/CE rijbewijs met code 95, kan je dan ook direct aan de slag bij Schotpoort Logistics als vrachtwagenchauffeur.

Details

Aantal uur

32

Standplaats

Eerbeek

Salaris

In overleg

Mart heeft binnen de zes jaar dat hij bij Schotpoort werkt in meerdere facetten van het bedrijf gewerkt.


”Vanuit de organisatie heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Hierdoor ben ik van logistiek medewerker en chauffeur doorgegroeid naar een functie op de planning.” – Mart, Junior Transportplanner

Wij bieden

 • Een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer TLN (kan variëren afhankelijk van de onderwijsinstelling)
 • Een vast dienstverband na het behalen van je diploma
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen
 • Gedurende het traject 32 werkuren in een van onze warehouses, nadien mogelijkheid voor 40 uur
 • Modern en veilig werkmateriaal
 • De prettige informele werkomgeving van een familiebedrijf
 • Uitgebreide ondersteuning en ruimte voor verdere ontwikkeling
 • Flexibiliteit en de mogelijkheid om te schakelen

Wie ben jij?

Je doet of gaat starten met een BBL 2 opleiding Chauffeur wegvervoer of Logistiek medewerker. Tijdens het leerwerktraject van Schotpoort Logistics ontwikkel jij je vaardigheden als logistiek professional en doe je ervaring op binnen de logistieke sector. Jij bent het type medewerker wat niet kijkt naar de uitdagingen maar juist naar de oplossingen, je denkt actief mee met de klant en je collega’s.

Verder beschik je over:

 • Je gaat of doet een BBL opleiding niveau 2
 • Je hebt het vermogen om goed en duidelijk te communiceren met je collega’s, maar ook met klanten of leveranciers
 • Een heftruckcertificaat. Heb je nog geen heftruckcertificaat? Geen probleem! Bij Schotpoort Logistics wordt je hiervoor volledig opgeleid.

Vragen over onze mogelijkheden?

Stel je vraag dan direct aan een van onze werknemers.

Max Booij
Max Booij
Human Resource Medewerker

Dit leerwerktraject delen

Ken je iemand die interesse heeft in deze vacature of wil je hem delen met je vrienden en familie? Kies een van de onderstaande opties om hem te delen.

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag bij ons het leerwerktraject volgen? Reageer snel en wellicht zit jij binnenkort bij ons aan tafel om onder het genot van een kop koffie samen de mogelijkheden door te spreken!