Schotpoort trailer nieuw

Schotpoort doet forse investering in nieuw materieel

Goed, betrouwbaar en duurzaam materieel zijn de levensaders van onze onderneming. En dat vergt kapitale investeringen. Zo begroetten we in 2016 liefst 140 nieuwe Krone trailers. En recent zijn er nog eens 20 bijbesteld.

Van de nieuwste investering zijn 15 stuks in ‘Mega-uitvoering’. Door hun binnenwerkse hoogte van 3.0 meter zijn deze trailers geknipt voor grootvolume vervoer. Ze zijn voorzien van schuifgordijnen en aan de onderzijde gecoate vloeren tegen vochtdoorslag. Daarnaast zijn er 5 trailers aangekocht in een standaarduitvoering, uitgerust met het Joloda-systeem. Daarmee is het mogelijk om, via sledes en een geïntegreerde goot in de vloer van de trailer, zelfstandig rollen papier in de auto te verplaatsen. Bij een dock kunnen zo bijvoorbeeld de rollen via de achterzijde van de trailer worden gelost of geladen. Zonder dat een heftruck de trailer in hoeft te rijden.

Met deze inspanningen beschikken we nu over een jonge, duurzame vloot van 330 eigen trailers. Het zou ons niet verbazen wanneer opa Bartus Schotpoort zou glimmen van trots bij het zien van wat er is voortgekomen uit zijn Expeditie B. Schotpoort en Zn.

Delen via social media