DS Smith

“Zoals wij tegen Schotpoort aankijken zijn ze veel meer dan een vervoerder, we ervaren Schotpoort echt als logistiek dienstverlener in de breedste zin, een partner.”

DS Smith & Schotpoort

Ron Verkade, Supply Chain Manager Benelux werkt ruim 17 jaar bij DS Smith Packaging. In die tijd heeft hij een duidelijke visie ontwikkeld van de logistieke stromen binnen de Benelux.

“Het in goede staat en op tijd aan- of afleveren van goederen is voor ons geen speciale verdienste. Het gaat ons om de meerwaarde die een logistiek partner kan bieden. Schotpoort is voor ons als packaging bedrijf, een logistieke dienstverlener die een stapje meer zet.”

”Schotpoort levert niet alleen het transport van onze goederen, zij verzorgen ook het lossen, administratie en het overstapelen van een pallet golfkarton of het leveren van extra laders als dat nodig is.”

“Een goed logistiek partner denkt niet alleen mee, hij brengt het ook in praktijk en voert het uit”, zegt Ron Verkade. “Zelfs in het weekend kunnen we op hen rekenen omdat de medewerkers elkaars 06 nummer delen, zodat wij altijd  iemand van Schotpoort kunnen bereiken. Dat is de service die wij graag krijgen en waar ook onze klanten profijt van hebben!”

Opslag voor DS Smith in een van onze warehouses in Eerbeek
De DS Smith fabriek in Eerbeek

Over DS Smith

DS Smith is wereldwijd een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen, papierproducten en recyclingdiensten. Het bedrijf is actief in meer dan 30 landen en beschikt over meer dan 30.000 werknemers.

De producten van DS Smith kunnen het transport en de opslag efficiënter maken, de presentatie in de detailhandel verbeteren en de productverkoop voor klanten verhogen – en dat wordt gedaan met duurzaam golfkarton. Door de papiervezels in gebruikt karton te recyclen, kan DS Smith tot 160 miljoen bomen per jaar redden van de kap.

Meer weten over DS Smith? Klik dan hier!

Ron Verkade: ”Niet verzorgen, maar ontzorgen…en dát doen ze.’’