Hydro productie

Hydro Extrusion

”Gedurende onze jarenlange, intensieve logistieke samenwerking is Schotpoort uitgegroeid tot een verlengstuk van onze organisatie.”

Hydro Extrusions & Schotpoort

De voorkeur voor duidelijke communicatie blijkt in het gesprek met Jaap Boer van Hydro Extrusions Hoogezand (voorheen Sapa Aluminium). ”Ik ben hier zelf ruim 20 jaar werkzaam. Daarvan is Schotpoort nu zo’n zeven jaar onze logistieke partner.” 

”Ik hou van duidelijkheid en klare taal. Dus hoewel mijn formele functie Supply Chain en Planning Manager is, hou ik het liever op Manager Logistiek.”

”Schotpoort doet de warehousing hier op ons terrein. Naast de op- en overslag van de aluminium profielen verzorgt Schotpoort ook het transport.” Waarbij Jaap nog even met een aardig ‘detail’ komt. ”Aangezien de mensen van Schotpoort ook de uitlevering bij onze klanten voor hun rekening nemen, moeten wij er wel van uit kunnen gaan dat zij altijd het visitekaartje voor ons bedrijf zijn. En dat zijn ze!”

Wat Jaap belangrijk vindt in de relatie met z’n logistieke partner, is de communicatie. We gaven het hierboven al aan, Jaap houdt van duidelijkheid. ”Zowel voor het stuk warehousing hier, als voor het commerciële gedeelte met Eerbeek, hebben we doorgaans aan één woord genoeg om elkaar te begrijpen.”

De aluminium profielen worden gecoat in de Hydro fabriek

Over Hydro Extrusions

Hydro Extrusions is een toonaangevend aluminium- en energiebedrijf dat klanten in alle industrieën bedient, van automobiel en massatransport tot bouw en constructie, elektronica, offshore en maritiem. De experts helpen bij het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte aluminium extrusie profielen tot volledig gefabriceerde componenten.

De aluminium profiel producent streeft er naar een meer leefbare samenleving te creëren door natuurlijke hulpbronnen op innovatieve en efficiënte wijze te ontwikkelen tot producten en oplossingen. Zo biedt de producent nu ook koolstofarme oplossingen in de vorm van de Hydro CIRCAL en Hydro REDUXA productlijnen.

Meer lezen over Hydro Extrusions? Klik dan hier!

Jaap Boer: ”Flexibel en vakbekwaam, dat is Schotpoort voor mij.”