ABN AMRO

ABN AMRO rapport – Logistiek sector van potentie naar efficiëntie

Nederland is een echt transportland en wordt hierdoor een terechte rol als logistiek koploper van Europa, dit enerzijds door onze geografische ligging en onderscheidende infrastructuur. Misschien nog wel belangrijker is de rol die de logistieke dienstverleners hierin spelen, deze is namelijk essentieel, concluderen ABN AMRO en Buck Consultants International, deze twee partijen waren te gast bij een aantal logistieke dienstverleners uit de Top 100 om te achterhalen hoe zij hun rol zien en om te leren over praktijkcases en deze informatie te delen.

Onze Sales manager Vincent Peters en Accountmanager Lars mol gingen in gesprek met Bart Banning en Albert Jan Swart van ABN AMRO over het onderwerp hoe Schotpoort met digitale platforms meerwaarde voor haar klanten genereerd.

Op basis van dit gesprek en gesprekken met een aantal andere Nederlandse logistieke koplopers hebben ABN AMRO en Buck Consultancy International het rapport Van potentie naar efficiëntie uitgebracht. Binnen dit rapport worden 7 thema’s welke belangrijke impact hebben op de kwaliteit van dienstverlening in de logistieke sector in kaart gebracht en behandeld. Klik hier om het volledige rapport inclusief het interview met Vincent Peters en Lars Mol te lezen.

Delen via social media