Contractverlenging de hoop

De Jong Paper de Hoop en Schotpoort Logistics verlengen contract

Eerbeek, 11 februari 2022 – Onlangs tekenden papierfabriek DJP de Hoop en logistiek dienstverlener Schotpoort Logistics een contract voor de on site logistieke dienstverlening voor de komende 5 jaar. Hiermee bezegelen beide partijen de verlenging van hun reeds langdurige strategisch partnerschap.

Binnen het contract logistieke dienstverlening fungeert Schotpoort Logistics als logistiek verlengstuk van De Jong Paper de Hoop. Zo worden er, in nauwe samenwerking met De Jong Paper de Hoop, door Schotpoort Logistics logistieke activiteiten voorafgaand en na het productieproces verzorgt. Denk hierbij aan het lossen van oud papier en de aanvoer van dit oud papier richting de papiermachines via transportbanden, maar ook aan de afname en het interne transport van rollen papier die uit productie komen evenals de opslag en correcte verlading van deze rollen papier richting de eindklanten van de Jong Paper de Hoop.

Met de verlenging van het strategisch partnerschap borgen beide partijen ook voor de komende jaren weer de logistieke processen rondom de aanvoer van oud papier en de afvoer van rollen gereed product.

Over DJP de hoop

DJP de Hoop is dé specialist als het aankomt op het produceren van gerecycled papier voor de verpakkingsindustrie, plasterboard en honingraat, en maakt sinds het 4e  kwartaal van 2021 onderdeel uit van De Jong Packaging Group.

Over Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics is een full service logistieke dienstverlener die zich richt op complete ontzorging van productiebedrijven en handelsondernemingen op het gebied van transport, warehousing, in house & on-site logistiek.

Schotpoort Logistics en DJP de Hoop bij de onthulling van nieuw pendelmateriaal.
Foto: Bij een nieuw contract hoort in dit geval ook nieuw materieel, De Jong Paper de Hoop en
Schotpoort Logistics tijdens de presentatie van het splinternieuwe pendelmaterieel.
Delen via social media