Vakantie accommodaties

Logistiek en vakantieparken

Al meer dan een decennium werken wij samen met een van ’s werelds grootste aanbieders van vakantie accommodaties. Binnen het verbouwingsproces van vakantiebungalows speelt Schotpoort Logistics een belangrijke rol. Enerzijds door standaard logistieke diensten te verlenen, anderzijds door net dat stapje extra te zetten waar dat nodig is.

Het interieur van een vakantie accomodatie
Een foto van de omliggende natuur van een vakantiepark

De uitdaging van onze klant

‘’Ongeveer eens in de 7 jaar moeten alle vakantie accommodaties op elk bungalowpark worden opgeknapt. Binnen dit proces werken wij samen met veel verschillende partijen. Het meubilair en de apparatuur wordt besteld bij verschillende leveranciers, de warehousing wordt verzorgd door een andere derde partij, en binnen het opknapproces werken we samen met een gespecialiseerd verhuisbedrijf. In de praktijk merken we dat het moeilijk is om het overzicht te houden over hele operatie en alle processen te managen. De communicatie met de verschillende partijen neemt veel tijd in beslag, en door het ontbreken van de juiste IT-systemen hebben we geen goed inzicht in onze voorraden.’’

Onze oplossing

Als toegewijde logistieke dienstverlener zorgen wij ervoor dat we de hoogste value for money behalen bij het realiseren van uw doelstellingen. Voor de klant in bovenstaand scenario vervullen wij een control tower functie en zijn wij het centrale aanspreekpunt. Daarnaast verzorgen wij het transport en de warehousing. Onze mensen zorgen ervoor dat het oude meubilair uit de bungalows wordt verwijderd en het nieuwe meubilair in de bungalows wordt geplaatst aan het einde van het renovatieproces.

Daarnaast zorgen onze mensen – op basis van het door onze klant afgesloten raamcontract – voor het voorraadbeheer en bestellen nieuw meubilair en andere apparatuur zoals televisies zodra de werkvoorraad het minimumniveau bereikt. Het resultaat? Onze klant kan zich veilig concentreren op zijn kernactiviteiten en heeft volledige controle over het gehele opknapproces, en dat alles tegen een eerlijke prijs!

Het herinrichten van een van de vakantie accommodaties.

Benieuwd wat Schotpoort voor jou kan betekenen?

Stel je vraag direct aan een van onze werknemers

Vincent Kleiboer
Account Manager

Meer lezen over onze logistieke oplossingen?

Bekijk dan ook onze andere cases of neem direct contact met ons op.