Bark packaging

Bark Packaging Group

”Ik durf te zeggen dat Schotpoort in staat is onze missie en visie te adopteren en door te vertalen naar onze klanten. Wij voelen ons daar heel happy mee.”

Bark Packaging Group & Schotpoort

”Toen de heer Bark als naamgever van de onderneming overleed kreeg ik medio 2000 de kans om het bedrijf in zijn geheel over te nemen”, vertelt directeur/eigenaar Berny Plas. “Als Bark Packaging zijn we sinds 2022 onderdeel van de Berlin Packaging group, binnen deze group houden we ons kortweg bezig met verpakkingsconcepten afgestemd op de behoefte van de klant.”

”Voor ons is transport daarbij geen core business, maar logistiek voor een deel wel. En dan weet je dat er partijen zijn die dat veel beter kunnen. Daarom werken we nu alweer zo’n tien jaar samen met Schotpoort. Zij ontzorgen onze complete transportbehoefte. En onze samenwerking werd nog verder geïntensiveerd toen zij ook onze warehousing gingen managen.”

”Wij hebben daarvoor één eigen medewerker die elke avond inventariseert wat de in- en uitgaande goederenstroom voor de volgende dag is. En dus hoeveel orderpickers van Schotpoort wij nodig denken te hebben. Blijken er meer of juist minder mensen nodig, geen probleem: Schotpoort is zeer flexibel.”

”Juist dat soepele schakelen en meebewegen met ons bedrijf, maakt de samenwerking met Schotpoort zo bijzonder. Zo leveren zij ook echt een actieve bijdrage aan de bewaking van onze Total Cost of Ownership.” De heer Plas geeft aan dat het feit dat Schotpoort een familiebedrijf is, voor hem een pré is. ”Ik prefereer een platte organisatie met zo min mogelijk managementlagen en bijbehorende ruis op de lijn. Bij een familiebedrijf als Schotpoort praat ik met ondernemers, en dat werkt effectief en efficiënt.”

De opslag van IBC containers on een van onze warehouses
Een collectie van de door Bark Packaging group aangeboden verpakkingsoplossingen

Over Bark Packaging Group

De Bark Packaging Group is een internationale dienstverlener op het gebied van verpakkingen. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwikkelen, (her)ontwerpen, distribueren en leveren van een breed scala aan verpakkingen en verpakkingsmateriaal.

De Bark Packaging Group levert verpakkingsoplossingen in de breedste zin van het woord. Van productgerichte verpakkingsinnovaties tot verpakkingsportfoliomanagement en van lean packaging supply tot supply chain management.

Meer weten over de Bark Packaging Group? Klik dan hier!

Berny Plas: ”Partnership volgens het boekje.”