Landal greenparks

Landal Greenparks

“Wij werken nu een jaar of tien met Schotpoort Logistics en ik kan niet anders zeggen dan tot volle tevredenheid!”

Landal Greenparks & Schotpoort

”Schotpoort wordt door ons ingezet als logistiek dienstverlener. Wij hebben de afgelopen 10 jaar een grootschalige bungalowrenovatie op onze vakantieparken uitgevoerd. Voor een zo efficiënt mogelijk procesverloop laten we onze leveranciers het nieuwe meubilair afleveren bij ‘ons’ warehouse van Schotpoort. Voor een veilige opslag en precies op het juiste moment in het renovatieproces, verzorgt Schotpoort niet alleen het transport van het benodigde meubilair naar de bungalows, maar ook voor de montage ervan.”

”Een sterk punt in de samenwerking is ook de communicatie. Dankzij onze vaste gesprekspartner bij Schotpoort hebben zij altijd aan een half woord genoeg.” Aldus project manager Robert Hoen.

Tot slot deelt Robert Hoen nog een leuk compliment uit. ”Wij zijn een recreatiebedrijf dus bij ons vieren de gasten een onbekommerde vakantie. En dan is het goed te zien hoeveel rekening de mensen van Schotpoort daarmee houden tijdens hun werk op de parken.”

Een van Landal's vakantie accommodaties
Een Landal vakantiepark

Over Landal Greenparks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal GreenParks beschikt over ruim 110 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.

Met 63 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. Zeven van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.450 campingplaatsen.

Meer weten over Landal Greenparks? Klik dan hier!

Robert Hoen: ”ja, goeie club, Schotpoort Logistics.”