Comto app

Schotpoort tilt interne communicatie naar een hoger niveau met COMTO

Ook in tijden waarin we met routing-, transport management & warehouse management systemen, processen zo veel als mogelijk hebben geautomatiseerd, blijft heldere en efficiënte communicatie de smeerolie van ons bedrijf. Daarom maakt Schotpoort sinds kort gebruik van de interne communicatie tool COMTO.

Zo speelt communicatie een belangrijke rol in geval van ad-hoc zaken die direct kunnen worden gelinkt aan onze dienstverlening, zoals de uitvoering van een spoedrit, of last minute binnenkomende goederen. Misschien minder voor de hand liggend, maar net zo belangrijk voor ons als logistiek dienstverlener is het faciliteren van een goede digitale interne communicatie tussen onze medewerkers.

Gezien het feit dat de werkzaamheden die wij uitvoeren vanuit onze rol als logistiek dienstverlener op veel verschillende locaties plaatsvinden, is het fysieke contact tussen onze medewerkers beperkt. Onze chauffeurs zijn gedurende de week op de weg en onze warehouse medewerkers werken vanuit meerdere warehouse locaties in Eerbeek, Best en Hoogezand. Een bakje koffie doen met die collega of leidinggevende die je graag zou willen spreken over bepaalde ideeën, kansen, of ontwikkelingen, zit er dus niet altijd in.

Interface van interne communicatie app comto.

Bij Schotpoort vinden wij het wel belangrijk dat de ideeën voor verbetering gedeeld worden en dat al onze medewerkers op de hoogte worden gehouden van wat er in de organisatie speelt. Daarom hebben wij recent de online communicatie app van COMTO in gebruik genomen om zo onze interne communicatie zo goed als mogelijk te stroomlijnen.

Via de app die zowel geschikt is voor desktop als telefoon, worden vanuit het management ontwikkelingen en veranderingen gedeeld die de organisatie raken. Daarnaast kunnen al onze medewerkers hier met elkaar in contact blijven, nieuwtjes en ideeën delen, en feedback geven op bepaalde situaties.

Ook de praktische zaken kunnen binnen de applicatie geregeld worden. Denk hierbij aan het aanvragen van een gesprek met je manager of verlof, het regelen van onderhoud aan de vrachtauto of het bestellen van een paar nieuwe werkschoenen.

Met het nieuwe Schotpoort communicatieplatform van COMTO houden we interne communicatie op afstand leuk en eenvoudig voor onze medewerkers. En dat is volgens ons precies zoals het zou moeten zijn!

Delen via social media