Bata en Schotpoort verlengen contract

Bata Industrials en Schotpoort Logistics verlengen samenwerking

Wij zijn verheugd om te mogen melden dat wij recent de verlenging van onze samenwerking met Bata Industrials hebben kunnen beklinken. Gedurende de jarenlange prettige samenwerking hebben we gezamenlijk de productieprocessen en het logistieke proces naadloos op elkaar aan weten te sluiten.

Het begon allemaal zo’n 5 jaar geleden toen het lopende warehouse contract van Bata Industrials afliep. Bata Industrials had op dat moment haar opslag extern bij een logistiek dienstverlener staan. Toen wij met Bata in gesprek kwamen, bleek echter dat er ook op het eigen terrein een pand beschikbaar was waarin de logistieke operatie prima gedraaid zou kunnen worden.

Na een paar goede gesprekken zijn onze Logistics Engineers begonnen met het uitdenken en uittekenen van de optimale warehouse inrichting. En slechts een paar maanden later is een aangewezen groep van Schotpoort Logistics medewerkers aan de slag gegaan om de optimale inrichting te verwezenlijken.

Het leegstaande pand op locatie van Bata Industrials werd ingericht met de benodigde stellingen en uitgerust met de benodigde apparatuur, zoals heftrucks, scanners en ons warehouse management systeem, en was daarmee klaar voor de start.

Tot op de dag van vandaag zijn het onze mensen die zorg dragen voor de inslag, opslag en uitslag van goederen binnen het warehouse van Bata Industrials. Ook de komende jaren zullen het onze mensen zijn die de logistieke activiteiten mogen verzorgen: afgelopen woensdag tekenden Martijn Mathot (Bata Industrials) & Fred Schotpoort (Schotpoort Logistics) gezamenlijk namelijk het hernieuwde contract.

Bata industrials en Schotpoort Logistics verlengen contract.
Foto: Fred Schotpoort (links) en Martijn Mathot (rechts) tekenen gezamenlijk het nieuwe contract.

Wij willen Bata Industrials dan ook bedanken voor het vertrouwen en zien uit naar een langdurige voortzetting van onze samenwerking!

Delen via social media