Top 100 van 90 naar 56

Schotpoort stijgt van plek 90 naar plek 56 op lijst Top 100 logistieke dienstverleners!

Vandaag is de Top 100 logistiek dienstverleners van 2020 bekend gemaakt. Waar we afgelopen jaar voor het eerst de lijst binnen kwamen op de 90e plek, mogen we dit jaar trots zijn op een mooie 56e plaats. De grootste reden van de stijging is onze innovatiekracht. De factoren die naast innovatiekracht van invloed zijn op de score zijn het aantal personeelsleden, de omzet, het aantal vierkante meters warehousing en maatschappelijk verantwoord ondernemen/duurzaamheid.

Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid nu beloond met hoogste score

Als middelgroot familiebedrijf kunnen wij ons op kwantitatieve cijfers zoals aantal werknemers, vierkante meters warehouseruimte en omzet vanzelfsprekend niet meten aan de grootste spelers in de markt. Het deed ons dan ook deugd dat dit jaar ook innovatiekracht gemeten werd. Als logistiek dienstverlener specialiseren wij ons op het leveren van maatwerkoplossingen, altijd met het doel om een win-win situatie te creëren. Wij zijn er immers van overtuigd, dat wij alleen dan onderdeel van het succes van onze klant kunnen worden en blijven.

Om deze win-win situatie te realiseren is het van groot belang om onze organisatie zo goed mogelijk aan te sluiten op de organisatie van onze klant en relevante beschikbare business intelligence te delen.

Als full service logistics service provider investeren wij dan ook in de benodigde systemen om onze klant zo goed mogelijk te informeren, en ook zelf zijn wij continu bezig met het meten van efficiëntie van onze dienstverlening, om op basis daarvan potentiële verbeteringen te identificeren en deze ultimo te realiseren.

Onze innovativiteit en creativiteit werd dit jaar ook binnen de top 100 ranking erkend en rijkelijk beloond. De mate van innovatie werd binnen de ranking op drie verschillende indicatoren gemeten en het onafhankelijke onderzoekspanel wat betrokken was bij het opstellen van de ranking heeft ons na het bestuderen van onze input de hoogst haalbare score van 5 sterren toegekend!

Al met al een teken dat we op de goede weg zijn, en eveneens een mooi compliment voor de inzet van al onze collega’s en met name onze Logistics Engineers. Hopelijk kunnen we ons volgend jaar definitief in “het linker rijtje” vestigen.

De volledige ranglijst van 2020 vindt u hier.

Delen via social media