ISO Veiligheid

Schotpoort behaalt ISO 9001-2015 kwaliteitscertificaat

Door de jaren heen hebben wij meerdere kwaliteitsmanagementsystemen geïmplementeerd om aan wet en regelgeving, maar bovenal onze eigen kwaliteitseisen en de eisen van onze klanten te voldoen. Omdat wij bij het inrichten van onze processen en procedures altijd kritisch kijken hoe we de kwaliteit van onze dienstverlening het best kunnen waarborgen, mogen wij ons al sinds 1993 de trotse bezitter van een ISO 9001 certificaat noemen.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement, waarmee wordt beoordeeld of een organisatie daadwerkelijk haar eigen opgestelde procedures volgt, en voldoet aan (inter)nationale regelgeving alsmede eisen van klanten.

ISO 9001 certificaat

Omdat de verwachtingen van de kwaliteit van diensten door de tijd heen verandert, verandert ook de ISO 9001 norm met de tijd mee.

De auditor van Bureau Veritas is daarom ook dit jaar weer bij ons langs gekomen, om te kijken hoe wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Op elke afdeling binnen onze organisatie heeft hij met een kritische blik gekeken of wij ook aan de meest actuele eisen en standaarden voldoen, en zo ook de laatste versie van het ISO 9001 certificaat toegekend konden krijgen.

Het resultaat: we zijn met vlag en wimpel geslaagd, en mogen ons in 2018 de trotse eigenaar van het ISO 9001-2015 certificaat noemen (voor het certificaat klikt u hier).

Delen via social media