Special Support

Special Support: de oplossing voor uw uitdagende logistieke project

Onze afdeling special support draagt zorg voor uitdagende logistieke projecten die net dat beetje extra aandacht behoeven. Ongeacht of het gaat om de inrichting van een serie vakantie bungalows in Drenthe, of een appartementencomplex voor expats in Parijs, de Just-in-Time aanlevering van onderstellen voor een zonnepark in Nederland, of aanlevering van een groot aantal vrachtwagens op een beurs in Oostenrijk op een gezette datum en tijd, een spoedlevering van een pakketje in verband met de tijdige opening van een winkel in Zaragoza, of de gehele logistiek rondom de inrichting van een winkel in Dublin, onze afdeling special support regelt het.

Special Support

500+
speciale projecten per jaar
Een bakwagen van Schotpoort in London. Deze wagens zijn makkelijker te manoeuvreren in winkelcentra waar vaak Special support projecten worden uitgevoerd.

Het verschil maken wanneer dat het meeste nodig is

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om de oplevering van uw project, binnen de daarvoor gestelde deadline te kunnen garanderen, onderzoekt onze afdeling special support daarom al voorafgaand aan de aanvang van uw project hoe we de logistieke activiteiten het beste vorm kunnen geven.

Is er sprake van een binnenstadlevering? Wij zoeken voor u uit wat de voertuigrestricties zijn op het afleveradres en adviseren u met betrekking tot het verzorgen van eventuele vergunningen.

Een restyle van vakantiebungalows? Samen met u maken we de optimale planning en bespreken we zaken als wanneer onze verhuisploeg bij aanvang van het project de bungalows het beste leeg kunnen halen, hoeveel opslagcapaciteit er nodig is ten behoeve van de opslag van nieuw meubilair bij ons op locatie, wanneer we kunnen beginnen met de verhuiswerkzaamheden voor wat betreft het nieuwe interieur, en wanneer we de bungalows volledig voorzien van nieuw interieur op dienen te leveren.

Altijd de beste oplossing

Natuurlijk kunnen er ook tijdens de uitvoering van een project onverwachte situaties optreden die vereisen dat er van de initiële planning wordt afgeweken. Dit is onze ervaren projectmanagers niet vreemd. Door snel te schakelen en met een stukje creativiteit weten we ook dan altijd een passende oplossing te bieden.

Of het nu om warehousing-, transport-, montage- of installatiewerkzaamheden gaat, samen met u zorgt onze afdeling special support voor een succesvolle uitvoer van uw logistieke project: uitgevoerd binnen de gestelde deadline en in goede orde!

Een special support project in Frankrijk. Hier stond de installatie en assemblage centraal.

Cases

Winkelinrichting

Al vele jaren verzorgen wij de consolidatie, opslag en het transport van winkelmeubilair en -apparatuur voor diverse prominente partijen binnen de Retail branche.

Meer informatie

Vakantie accommodaties

Al meer dan een decennium werken wij samen met een van ’s werelds grootste aanbieders van vakantie accommodaties aan het verbouwingsproces van vakantiebungalows.

Meer informatie

Schotpoort Logistics: Part of your Success.

De weg naar succes vereist focus op uw core business, dat begrijpen we bij Schotpoort Logistics maar al te goed. Als duurzaam en solide familiebedrijf koppelen wij daarom al meer dan 85 jaar logistiek aan persoonlijke service.

Wij zijn een full service logistiek dienstverlener en bieden totaaloplossingen op het gebied van transport, warehousing, on-site logistics en supply chain management. Met onze logistieke kennis en ervaring, moderne systemen, een uitgebreid partner netwerk en een solide basis van eigen middelen, kunnen wij onze klanten altijd de beste oplossing bieden.

Wij zorgen voor een naadloze aansluiting tussen de logistiek en uw overige
bedrijfsprocessen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over fluctuerende volumes, logistieke planning, of capaciteit. U kunt zich dus gerust focussen op uw core business.

Meer weten over
onze special support oplossingen?

Stel je vraag dan direct aan een van onze werknemers

Lars Mol
Account Manager